Programma

Caroline kreeg een black-out tijdens interview met Jonathan Jeremiah

  1. Nieuwschevron right
  2. Caroline kreeg een black-out tijdens interview met Jonathan Jeremiah

In deze derde aflevering wordt Davina (3) verrast door K3, spreekt Nico Dijkshoorn de voicemail in van Klaas en vertelt Caroline over 'lover' Jonathan Jeremiah.

De drie-jarige Davinia heeft eigenlijk maar 1 wens: ‘’Meer K3 op de radio!’’. Dat laten Emmely en Caroline zich geen twee keer zeggen. Er werd meteen erop los gebeld, ge-appt en gegoogeld.

'Ze krijgt er geen genoeg van'

"Eigenlijk kijkt en luistert Davinia de hele dag naar K3, ze krijgt er geen genoeg van’’, aldus Maarten, de vader van Davinia. ‘’Ik heb warme contacten in België, en de enige echte Marthe van K3 kan ons ieder moment terugbellen. Dus laten we in spanning afwachten.’’ Later in de uitzending belt Marthe inderdaad terug en krijgt Davinia een mini privé concert van Marthe, met als hoofd-act haar lievelingsliedje: ‘Tienduizend Luchtbalonnen'.

Nico Dijkshoorn in je voicemail

In de derde aflevering van Vrouwen met Ballen werden er nog veel meer wensen vervuld, zo ook de wens van Klaas: ‘’Hallo Caroline en Emmely, mijn naam is Klaas en ik heb een grote wens. Ik ben heel erg fan van Nico Dijkshoorn en ik zou graag willen dat hij in zijn Klaas personage mijn voicemail inspreekt’’. Caroline belt Nico meteen op, en hij wil best even in zijn Klaas personage kruipen voor Klaas. Een aantal variaties kwamen voorbij, zoals: ‘’Hoi met Klaas, ik heb vanochtend ontdekt dat ik een hele rare nagel had. Ik ben er nog steeds even naar kijken, bel je later terug’’. Nico schudde zo vijf voicemails uit zijn mouw. ‘’Ik denk dat Klaas er wel genoeg heeft’’, zei Emmely.

Black-out

De vrouwen met Ballen hebben zich niet verveeld in deze aflevering. Naast Klaas en Davinia kwamen er ook nog veel vragen voor de dames. Bijvoorbeeld de vraag van Laslo: ‘’Wie vonden jullie het engst om te interviewen?’’ Caroline en Emmely openen hun boekje met meeste gênante maar ook memorabele interviews. Zo heeft Emmely halsoverkop de zanger van Live moeten interviewen, zonder enig voorbereiding en kreeg Caroline een black-out tijdens een interview met Jonathan Jeremiah.

VROUWEN MET BALLEN

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie