Programma

Kaleo wordt overladen met positieve reacties na optreden

  1. Nieuwschevron right
  2. Kaleo wordt overladen met positieve reacties na optreden

De IJslandse Kaleo speelde live tijdens Jan-Willem Start Op! en dat bleef niet onopgemerkt. Jan-Willem is zelf groot fan, maar luisteraars ook. De app stroomde vol met positieve reacties!

'Je zult ze ongetwijfeld al kennen, want ze stonden de afgelopen drie edities in de Top 2000 met 'Way Down We Go'. Kaleo, de IJslandse band die in 2012 opgericht werd, bestaande zanger JJ Julius Son, gitarist Rubin Pollock, Daniel Kristjansson op basgitaar en keyboard en David Antonsson op drums. Vanochtend was JJ in zijn eentje en speelde hij een bijzondere akoestische versie van 'Way Down We Go' én 'I Want More'.

'Echt een topband'

De luisteraars spraken lovende woorden over het optreden van JJ in de NPO Radio 2 app. Zo zegt Joost: " Lang geleden dat ik zoiets moois heb gehoord", en reageert ook Irene enthousiast "Zo te gekke muziek!!!!". Een paar luisteraars grappen of Jan-Willem niet even kan vragen of ze een show kunnen geven in Nederland: "Vraag ff of ze vanavond naar Paradiso komen", aldus Brigit. Melinda is al langer fan van de band: "Kaleo al twee keer live gezien, echt een topband."

Check het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem en Jeroen iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur met Jan-Willem Start Op! op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie