Programma

Masterclass van Marcela Bovio in De Keiharde Pödcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Masterclass van Marcela Bovio in De Keiharde Pödcast

Jouw Keiharde Pödcast, die met hart voor hard, praat met zangeres Marcela Bovio.

Meester zangeres Marcela Bovio (ex-Stream of Passion, Ayreon, MaYan, Vuur) praat gepassioneerd over de EP Dark Horse White Horse naar haar gelijknamige nieuwste project waarvoor ze een aantal spannende muzikanten om zich heen heeft verzameld. Luisteraar Leon kan haar meteen laten weten waarom hij dit helemaal te gek vindt. Kun je fan zijn van het werk van een artiest die iets heel naars op zijn geweten heeft? Sebastiaan vertelt Mike en Suzanne waarom hij nog maar moeilijk kan luisteren naar het album Storm of the Light’s Bane van Dissection, terwijl het een geweldige plaat is. Verder in deze Keiharde: Opeth, Five Finger Death Punch, Mötley Crüe en -OMG- de nieuwe Amenra... De Evenmens, wat een plaat.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast:

#7 - Masterclass van Marcela Bovio (S03)

Iedere vrijdag een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Via nporadio2.nl/podcasts of in jouw favoriete podcast app!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens de fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat ook en bieden deze specifieke groep luisteraars een eigen plek voor nieuws, platen en verhalen. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Luisteraars vragen hun favoriete keiharde tracks aan en vertellen wat juist deze plaat met hen doet, verder interviews met muzikanten en veel aandacht voor al het moois dat de rijke Nederlandse rock en metal scene te bieden heeft.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, albumrecensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar dekeiharde@avrotros.nl of stuur een bericht via Instagram.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie