Programma

Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers

  1. Nieuwschevron right
  2. Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers

Stef Bos, Edsilia Rombley, Fidan Ekiz en vele anderen zijn dit jaar te gast bij Zomerspijkers!

Zomerspijkers is er weer!

Spijkers met Koppen is op vakantie en dat betekent dat Zomerspijkers weer terug is! Dit seizoen schuift er wekelijks een wisselende bekende gast aan om te praten over muziek, waar ze nu in het leven staan en de hoogte- en de dieptepunten van de afgelopen tijd.

Hun eerst gekochte single, of dat ene nummer dat doet denken aan een vakantieliefde. Dione de Graaff, Fidan Ekiz, Stef Bos, Harrie Jekkers, Edsilia Rombley, Martin Koolhoven, Jurgen van den Berg, Rayen Panday, Nadia Moussaid en Jeroen van Merwijk delen het dit seizoen met je.

Uiteraard zorgt het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen voor diverse originele bijdrages zoals muziek, columns en speciaal voor de gast van de week het enige echte Zomerspijkerslied.

Zomerspijkers hoor je vanaf 13 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Het programma wordt gepresenteerd door Dolf Jansen en je hoort Frank Evenblij op 25 juli en 1 augustus.

Langskomen is helaas niet mogelijk

Door het coronavirus zenden Zomerspijkers dit jaar niet uit vanuit HUB Beachclub in Hilversum. In plaats daarvan hoor je Dolf Jansen iedere week vanuit de studio van NPO Radio 2. Deze uitzending is helaas niet toegankelijk voor publiek.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie