Programma

NPO Radio 2 op Retropop

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 op Retropop

NPO Radio 2 is dit jaar wederom aanwezig op Retropop.

We zijn er weer bij

Zaterdag 4 juni is het weer zover, dan staat Emmen namelijk weer helemaal in het teken van het festival Retropop. NPO Radio 2 is er wederom bij en zendt vanaf 18.00 uur live uit van af het festivalterrein. Wouter van der Goes en Corné Klijn presenteren de locatie-uitzending, die tot middernacht duurt. Diverse optredende artiesten komen even langs en we laten live-opnames horen van de acts op Retropop.

Kleurrijke line-up

Dit jaar vind je de meest uiteenlopende artiesten op Retropop, van de Zweedse hardrockers van Europe tot de Britse folkpop van The Waterboys en de exotische klanken van Kid Creole and The Coconuts. Een kleurrijke line-up dus. Daarnaast veel helden van eigen bodem van toen en nú, namelijk Bløf, Kovacs, Frank Boeijen, Causes, Golden Earring, Heavn, Rowwen Hèze, My Baby, Ten Sharp, Sven Hammond, Powerplay en The Charlies. Een aantal van de optredens kun je volgens op onze site.

Op bezoek

De artiesten komen niet alleen optreden, ze komen ook gezellig langs bij NPO Radio 2. Onder andere met Bløf, Kid Creole & The Coconuts, Ten Sharp, Rowwen Hèze, Sven Hammond, My Baby en Haevn schuiven aan achter onze microfoon in de studio op locatie. De band Causes komt langs in de studio voor zowel een interview als akoestische sessie.

Volg ons live

Ook online houden we je natuurlijk op de hoogte van alles wat er in de studio en rondom het festivalterrein bezig is. Volg onze liveblog en ons fotoverslag, want wij houden je op de hoogte!

NPO Radio 2 presenteert: RETROPOP
Zaterdag 4 juni | Grote Rietplas, Emmen
Uitzending: 18.00 - 24.00 uur
DJ's: Wouter van der Goes & Corné Klijn

Ster advertentie
Ster advertentie