Programma

Boswachter Arjan Postma over het oplossen van alledaagse problemen

  1. Nieuwschevron right
  2. Boswachter Arjan Postma over het oplossen van alledaagse problemen

De vooralsnog laatste podcast in de 10-delige reeks ‘Heb een mening!’ is eens niet in de standaard podcast-setting, maar met de loopmicrofoon de natuur in met de meest beroemde boswachter van Nederland: Arjan Postma

In Heb een mening! trekt Rick van Velthuysen het land in om verhaal te halen over wat Nederland bezighoudt. Maak van je hart geen moordkuil. Spreek je uit.

Weer terugkeren naar de basis

In hoeverre staat de stand van onze actualiteiten in relatie tot de stand van onze natuur? Is er een verband tussen hoe de natuur met situaties omgaat en wat wij als mensen hebben gecultiveerd in ons brein en het milieu? Postma ziet dat de mens langzaam weer terugkeert naar de basis en dat er voor onze alledaagse problemen soms een voor de hand liggende oplossing is op basis van onze flora en fauna.

Luister hieronder naar de aflevering:

Heb een Mening!

In de podcast Heb een mening! trekt Rick het land in om bekende en minder bekende Nederlanders uit te dagen zich uit te spreken over prangende en actuele zaken. "Ik laat geen ruimte voor grijs gebied en vage nuances. Maak van je hart geen moordkuil. Spreek je uit. Heb een mening!”, aldus Rick.

Heb Een Mening! wordt iedere eerste en derde woensdag van de maand gereleased via NPO Radio 2 en de bekende podcastplatformen.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie