Programma

Hoe hebben Iris en Corné de Monopoly fietstocht ervaren?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe hebben Iris en Corné de Monopoly fietstocht ervaren?

Iris en Corné fietsen langs alle steden en straten die op het Monopolybord staan. Ze hebben vannacht geslapen in een gevangenis in Hoorn.

Frank en Wout belden al eerder met Iris die vertelt over het ontstaan van het idee en het plan voor de aankomende weken. Daarna was nog een keer een update gegeven door het duo, maar hoe gaat het nu met ze?

'We zijn nog fris en fruitig'

"Als ik het een beetje goed uitreken dan zouden ze nu ongeveer op het einde moeten zijn", vertelt Frank. Was het zwaar? Iris: "Nee vond ik eigenlijk niet. Corné zegt ook nee." Van tevoren heeft het duo niet getraind. "Eigenlijk viel het heel erg mee. Dat snappen wij ook niet helemaal. In quarantaine hebben we helemaal niks gedaan en we zijn daarna de fiets opgestapt. Ik weet het niet. We zijn nog fris en fruitig."

Zijn er ook foutjes gemaakt? "We kwamen terug uit Amsterdam en toen zijn we doorgefietst naar Den Haag en Rotterdam. We hadden net op Instagram gepost dat we in Amsterdam waren geweest, maar toen schreef iemand: 'Ik weet niet, maar het is helemaal niet Leidseplein, maar Leidsestraat'." Dit was een nare verrassing voor het duo. "Toen waren we alweer in Rotterdam, dus dat was redelijk pijnlijk. Toen was de sfeer ook een beetje bedrukt toen we daar achterkwamen." Zijn ze terug naar Amsterdam gefietst om de fout te corrigeren? En is hun relatie nog steeds even goed na de tocht?

Je hoort het hieronder:

JAN-WILLEM START OP!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie