Programma

Emmely de Wilt en Caroline Brouwer met podcast: Vrouwen met Ballen

  1. Nieuwschevron right
  2. Emmely de Wilt en Caroline Brouwer met podcast: Vrouwen met Ballen

KRO-NCRV en NPO Radio 2 lanceren dinsdag 18 augustus de podcast: Vrouwen met Ballen. Twee vrouwen, twee microfoons, en een bak vol ballen. Meer heeft deze podcast niet nodig.

Vrouwen met Ballen is een praatprogramma waarin de vreemdste, mooiste en interessante vragen van luisteraars beantwoord worden. Welke vragen dat zijn? Dat weten Emmely en Caroline zelf ook niet. Ze geven elke aflevering, nietsvermoedend een zwengel aan het bingo-apparaat en laten hun ballen bepalen.

Bingospektakel

Tien afleveringen lang storten Emmely en Caroline zich in dit bingospektakel. Geen vraag of wens is te gek: het kunnen levensvragen zijn, ingewikkelde muzikale kwesties of langgekoesterde wensen…

Geen gêne

In de podcast komt bijvoorbeeld de wens van luisteraar Niels naar voren: “Hi Emmely en Caroline, mijn vrouw heeft net een nieuwe baan en ze is heel erg fan van Sven Kockelmann. Zou hij haar succes kunnen wensen met haar nieuwe baan? Alvast bedankt’’. Caroline en Emmely kennen geen gêne, steken meteen de handen uit de mouwen en gaan aan de slag. "Ik vind het echt geweldig om een podcast te mogen maken met de zonnestraal van Hilversum, Caroline Brouwer. Geen vraag of wens is te gek. Dat vind ik heel leuk", aldus Emmely de Wilt. Caroline had nooit verwacht dat Emmely ‘Ja’ zou zeggen: "En nu is er de podcast Vrouwen met Ballen met Emmely de Wilt. En mij. Dat verzin je toch niet?”

Luister hieronder naar de eerste aflevering:

Vrouwen met Ballen

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie