Programma

Aretha Franklin eerde Carole King met 'A Natural Woman'

  1. Nieuwschevron right
  2. Aretha Franklin eerde Carole King met 'A Natural Woman'

De enige echte Queen Of Soul, Aretha Franklin, zou vandaag 78 kaarsjes hebben mogen uitblazen. Als eerbetoon kijken we terug op een van haar memorabele optredens tijdens de Kennedy Center Honors.

Tijdens de jaarlijkse Kennedy Center Honors in 2015, zette Aretha Franklin singer-songwriter Carole King in het zonnetje. King ontving tijdens deze avond de Honors voor 'Lifetime Achievement'. De songwriter schreef een aantal hits waaronder 'You Make Me Feel Like A Natural Woman', waar Aretha een grote hit mee scoorde. Franklin zong tijdens de 2015-editie van de Honors 'A Natural Woman' als eerbetoon aan Carole. Een speciaal moment voor de songwriter, maar niet alleen zij was zeer ontroerd. In het publiek zaten namelijk ook ex-president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. De zangeres weet de president te ontroeren tot tranen toe.

Bekijk hieronder het ontroerende en memorabele optreden tijdens de Kennedy Center Honors:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

In 2019 wist 'You Make Me Feel Like a Natural Woman' plek 448 te behalen in de Top 2000. In totaal staat de zangeres vijf keer in de lijst met 'Respect' als hoogste notering op plek 346.

Foto omslag: schermafbeelding

Ster advertentie
Ster advertentie