Naar homepage
Programma

Gaga als Amy in film?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaga als Amy in film?

Verschillende maatschappijen zouden al bij de familie van de op 27 jaar overleden Amy Winehouse zijn langsgeweest om naar de rechten voor een film over de zangeres te dingen. Lady Gaga lijkt geknipt voor de rol.

Amy Winehouse overleed nog geen maand geleden in haar Londense woning. Inmiddels schijnen verschillende filmproducenten al bezig geweest bij de familie Winehouse om de rechten voor een film over haar leven te dingen, zo meldt music-news.com.

Reden voor de interesse zou vooral geld zijn. Zoals een bron zegt: "They know anything Amy-related is going to be a huge success."

Ondanks dat er dan ook geen actrice zal zijn die haar niet zou willen spelen, zal het nog niet meevallen om iemand te vinden die zowel qua stem als wat betreft uiterlijk een beetje op Amy lijkt.

Lady Gaga lijkt evenwel geknipt voor de rol. Ze was altijd al groot fan, was enorm van slag toen Winehouse overleed en leek volgens eigen zeggen voor ze beroemd werd zo op haar dat mensen haar op straat nariepen: 'Hee Amy!'.

Amy Gaga.

Ster advertentie
Ster advertentie