Programma

Vreemde bandmerchandise

  1. Nieuwschevron right
  2. Vreemde bandmerchandise

De Spice Girls waren een ware hype in de jaren '90. Ze hadden zelfs hun eigen chips! Maar er zijn meer artiesten met vreemde merchandise.

Metallica Monopolie

Iedereen is bekend met het bordspel Monopolie, maar heb je de Metallica versie al eens gespeeld? De straten zijn vervangen door belangrijke locaties uit de carrière van de band en koop je arena's en stadions in plaats van huizen en hotels.

Metallica Monopoly set.jpg

Tandenborstel van The Killers

"Smile like you mean it!", dankzij deze tandenborstel van The Killers. Zou jij je tanden willen poetsen met dit prachtexemplaar?

Killers tandenborstel.jpg

Kiss Ketchup

Koning van de vreemde merchandise is de band Kiss. Naast deze ketchup verkopen ze onder andere lijkkisten en geurtjes zodat je jezelf helemaal kunt bedwelmen met je favoriete band.

KISS Ketchup.jpg

AC/DC's BBQ-hoes

Voor 85 dollar ben je de trotse eigenaar van deze barbecuecover van AC/DC. Waarom zou je nog langer naar de barbecue kijken als je ook deze hoes er overheen kunt leggen?

ACDC BBQ-hoes.jpg

Weezer Snuggie's

Stel, je zit thuis op de bank muziek te luisteren, maar je hebt het ontzettend koud... Dan is deze snuggie van de band Weezer ideaal. Niet bekend met het 'kledingstuk'? Het is een draagbaar kleedje. Je kreeg er eentje bij aankoop van het album van Weezer.

weezersnuggie.jpg

Kersttrui van Slayer

De foute kersttrui is weer helemaal in: hoe fouter, hoe beter. Een goede reden om dit prachtexemplaar van Slayer alvast aan te schaffen voor de feestdagen!

Slayer Kersttrui.jpeg

Ster advertentie
Ster advertentie