Programma

Mike en Suzanne in gesprek met gitaarbaas John Petrucci

  1. Nieuwschevron right
  2. Mike en Suzanne in gesprek met gitaarbaas John Petrucci

Jouw Keiharde Pödcast, die met hart voor hard, spreekt met gitaarbaas John Petrucci. Hij in New York, Mike en Suzanne in de studio in Hilversum.

De relaxte baardman beantwoordt open en eerlijk prangende vragen van "Keiharde" luisteraars. Vrijdag 16 april verschijnt Liquid Tension Experiment 3. John kiest zijn favoriete track van het nieuwe album en hij vertelt een heleboel. Onder meer over de totstandkoming van LTE3 in de "bubbel", in coronatijd. Met stuiterbal/meesterdrummer Mike Portnoy. Komt die straks dan ook weer terug in de basis bij Dream Theater? Met heel veel woorden zegt John uiteindelijk toch soort van nee. Dus: “Nee”. “Samenwerken met Mike Portnoy was prima”, aldus Petrucci. “maar Mike Mangini is de drummer van Dream Theater.”

Verder meldt luisteraar Jacob hoe hij zijn al weken durende quarantaine doorkomt met grote hoeveelheden deathmetal, we horen hoe Arjen al sinds zijn jeugd met zijn moeder naar concerten van Rammstein en Metallica gaat, Suzanne gaat uit haar dak als Iris Goessens van Spoil Engine begint te grunten en waarschuw je buren want Signs of the Swarm vliegt laag over.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast:

#4 - John Petrucci over de twee Mike's (S03)

In de podcastaflevering hoor je een klein stuk uit het interview met Mister Petrucci, ben je benieuwd naar het volledige gesprek? Bekijk dan de video hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iedere vrijdag een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Via nporadio2.nl/podcasts of in jouw favoriete podcast app!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens de fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat ook en bieden deze specifieke groep luisteraars een eigen plek voor nieuws, platen en verhalen. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Luisteraars vragen hun favoriete keiharde tracks aan en vertellen wat juist deze plaat met hen doet, verder interviews met muzikanten en veel aandacht voor al het moois dat de rijke Nederlandse rock en metal scene te bieden heeft.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, albumrecensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar dekeiharde@avrotros.nl of stuur een bericht via Instagram.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie