Programma

Doe Maar geeft concert bij Paleis Soestdijk

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe Maar geeft concert bij Paleis Soestdijk

Trek je neonkleurige kleding maar vast uit de kast, want Doe Maar geeft op 7 juli een concert in de paleistuin van Soestdijk.

Royal Park Live

Het concert van de populairste Nederlandse band aller tijden maakt deel uit van de concertreeks Royal Park Live, waarbij artiesten optreden in de tuin van Paleis Soestdijk. Vorig jaar waren Blof, Counting Crows en Damien Rice de eerste artiesten die grootschalige optredens gaven en in juli treden Doe Maar, Racoon en Van Morrison in hun voetsporen. De kaartverkoop van de show van Doe Maar start vrijdag 3 maart om 10.00 uur.

Graag geziene live-act

In de jaren 80 beleefde Doe Maar zijn hoogtijddagen met hits als 'Pa', 'De Bom' en '32 Jaar (Sinds 1 Dag Of 2)', maar de break-up was zeker niet het einde voor de meest succesvolle nederpopband ooit. Na een reünietournee en een comebackalbum in het jaar 2000 bleek dat Nederland nog even veel liefde voor Doe Maar had als in de 80s. De afgelopen tien jaar was Doe Maar opnieuw een graag geziene live-act, met optredens in de Ziggo Dome en het Gelredome, op Pinkpop en komende zomer dus op Royal Park Live.

Ster advertentie
Ster advertentie