Programma

De beste berichten van luisteraars: vragen over Top 2000 en onvindbaar nummer

  1. Nieuwschevron right
  2. De beste berichten van luisteraars: vragen over Top 2000 en onvindbaar nummer

Jullie gebruiken onze app massaal om leuke berichtjes naar de studio te sturen. We krijgen er alleen zoveel dat we ze onmogelijk allemaal kunnen beantwoorden. Daarom zetten we er hier nog een paar in het zonnetje! Deze week vragen over de Top 2000 en luisteraars helpen met onvindbare nummers vinden.

Onvindbaar nummer! Help!

Heb je de titel van een lekker nummertje gemist? Dan is hij eigenlijk altijd terug te vinden in onze playlist! Helaas gebeurt het héél soms dat een plaat niet in de playlist staat... Uiteraard helpen wij dan!

Goed nieuws Mirjam: we hebben het nummer gevonden! Elke maandag doet Wouter tijdens Wout2Day Maxi Single Maandag. Het nummer dat hij vóór Lady Gaga draaide was 'In The Evening' van Sheryl Lee Ralph. We snappen maar al te goed waarom je dit nummer zocht. Heerlijke plaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000 vragen

Het is alweer november en de Top 2000 komt steeds dichterbij. Hoe dichterbij het komt, hoe meer vragen we krijgen. Uiteraard beantwoorden we ze met plezier.

Goede vraag Robert! Met welk nummer begint de lijst der lijsten en met welke klassieker sluiten we het jaar af? Dat lot ligt misschien wel in jouw handen. Vanaf 1 december kan je namelijk weer stemmen voor de Top 2000. De stembussen gaan dicht op 7 december. De exacte openings- en sluitingstijd hiervan maken we op een later moment bekend.

Wil je het antwoord op nog meer veelgestelde vragen over de Top 2000? Kijk dan hier!

Creatieve aanvraag voor nummer

Elke week krijgen we ontelbaar veel aanvragen voor nummer binnen in onze NPO Radio 2-app. Zoveel dat we ze helaas niet allemaal kunnen draaien... Robert heeft heel goed nagedacht over zijn plaatje en viel bij ons op!

Goed over nagedacht Robert. Niet alleen speel je in op de landelijke ziekenhuisstaking, maar ook op de nieuwe clubtour van Doe Maar. Daarmee niet alleen een plekje in dit artikel, maar we gaan het nummer natuurlijk ook voor je 'draaien'. ?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO RADIO 2-APP

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Wil je een nummer aanvragen om je door de dag heen te slepen? Laat het ons dan weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie