Programma

Britse Kerstreclame

  1. Nieuwschevron right
  2. Britse Kerstreclame

De Britse warenhuisketen John Lewis pakt elk jaar uit met een vertederend spotje. Dit jaar maakt de kerstreclame weer veel emoties los op het web.

Sinds 2009 zijn de reclames van John Lewis rond de kerst immens populair. Vorig jaar was het de blijvende vriendschap tussen een haas en een beer die onze harten deed smelten. Twaalf maanden later, weet de warenhuisketen weer een emotioneel en krachtig verhaal neer te zetten.

Bijzondere vriendschap

De reclame vertelt het verhaal van de 7-jarige Sam en zijn pluche pinguïn vriend Monty. Het helpt mensen herinneren aan de magie die kerst heeft in de ogen van kinderen. De organisatie heeft maar liefst 1 miljoen pond uitgegeven om de advertentie te maken, terwijl 7 miljoen zal worden besteed aan de gehele kerstcampagne.

'Real Love'

Het is traditie dat een zangeres of zanger van eigen bodem een nummer covert voor de reclame. In voorgaande jaren waren Ellie Goulding, Slow Moving Millie, Gabrielle Aplin en Lily Allen aan de beurt. Dit jaar gaat de eer naar Tom Odell ('Another Love') die een cover van John Lennon's ‘Real Love’ opnam. Wat vind jij van de cover? Luister hier

Bekijk alle vertederende reclamespotjes hierboven!

Ster advertentie
Ster advertentie