Programma

Johnny Marr en Hans Zimmer vergezellen Billie Eilish op podium

  1. Nieuwschevron right
  2. Johnny Marr en Hans Zimmer vergezellen Billie Eilish op podium

Billie Eilish speelde tijdens de Brit Awards voor het eerst Bondsong 'No Time To Die' live. Ze werd daarin bijgestaan door Johnny Marr en Hans Zimmer.

Billie staat zoals gewoonlijk met haar broer Finneas op het podium tijdens de Brit Awards, maar ze zijn niet alleen. Er was namelijk een band om het duo gevormd, met onder andere The Smiths' Johnny Marr op gitaar en een strijkorkest onder leiding van Hans Zimmer.

'No Time To Die'

Johnny Marr sprak tijdens interviews voorafgaand aan de Brit Awards vol lof over het nummer. "Voordat ik het nummer hoorde, vond ik het al een goed idee om Billie het nummer te laten zingen." Hij vindt het nummer heel Bond-achtig, zonder dat het te bombastisch is. Zelf heeft hij dus ook een aandeel in het nummer, wat een grote eer voor hem is. "Ik groeide als Britse jongen in de laat jaren '60 op met James Bond. Er móét gewoon een gitaar in de themasong zitten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bond, Billie Bond

De 18-jarige Eilish is de jongste artiest ooit die een Bond-soundtrack mag opnemen. Ze voegt zich bij een lijst vol grote namen als Adele en Sam Smith die zelfs Oscars wonnen met hun themesongs. Billie bevestigde in januari het nieuws met een foto op Instagram. Ook op Twitter deelde de zangeres van onder andere 'bad guy' en 'everything i wanted' een update: "Ik heb de theme song van de 25e Bond-film geschreven en zal hem inzingen."

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie