Programma

The Boss eet in Eindhoven

  1. Nieuwschevron right
  2. The Boss eet in Eindhoven

Het favoriete restaurant van Bruce Springsteen in Nederland is het Italiaanse Antonio's in Eindhoven. Hij eet er regelmatig met dochterlief Jessica!

Paarden

De dochter van The Boss, Jessica Springsteen, is actief springruiter en heeft meerdere paarden staan in het Brabantse Valkenswaard. Als de twee in Nederland zijn voor een wedstrijd gaan ze altijd eten bij Antonio's in Eindhoven. "Meneer Springsteen begint altijd met een minestrone soep, daarna pakt hij Italiaanse Parmaham met honingmeloen en als hoofdgerecht neemt hij meestal gebakken zalm, salmone a la griglia", vertelt de eigenaar van Antonio's, Rosario Marangolo, aan Omroep Brabant.

Fans

De eigenaar vertelt ook dat Springsteen nooit te beroerd is om handtekeningen uit te delen of op de foto te gaan met fans. "Hij stopt met eten en staat dan op voor de fan." Wanneer de zanger weer komt eten is de vraag, maar dat hij terugkomt is bijna wel zeker na zes jaar. "Als hij binnenkomt zegt hij altijd 'Hello my friend. This is my favorite restaurant. I love this place."

Ster advertentie
Ster advertentie