Programma

De live-uitzending van De Nationale Popquiz bijwonen? Meld jouw team aan!

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. De live-uitzending van De Nationale Popquiz bijwonen? Meld jouw team aan!

Op vrijdagavond 17 maart vanaf 20.25 uur presenteren Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de tweede editie van De Nationale Popquiz vanuit de Zwitsalhal in Apeldoorn. Tijdens deze quiz test NPO Radio 2 de muziekkennis van Nederland. Jij kunt er samen met jouw team bij zijn en live meespelen!

Tijdens vijf verschillende rondes met vragen over onder andere de NPO Radio 2 Top 2000 en muziek van eigen bodem, stellen Jan-Willem en Jeroen jullie muziekkennis op de proef. Je kunt De Nationale Popquiz thuis meespelen, maar voor een aantal teams is er ook een plekje vrij in de live-uitzending vanuit De Zwitsalhal in Apeldoorn. Wil jij met jouw team live aanwezig zijn en meespelen? Meld je dan hieronder aan:

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden

De Nationale Popquiz op NPO Radio 2

NPO Radio 2 test de muziekkennis van Nederland: Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte presenteren De Nationale Popquiz op vrijdag 17 maart van 20.25 tot 22.30 uur. Emmely de Wilt doet tussentijds verslag van de verrichtingen van de deelnemers in de Zwitsalhal in Apeldoorn. De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook rechtstreeks te zien via het televisiekanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2. Lees hier meer informatie.

De Nationale Popquiz, NPO Radio 2, vrijdag 17 maart, van 20.25 tot 22.30 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie