Programma

NPO Radio 2 presenteert De Nationale Popquiz op 17 maart

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 presenteert De Nationale Popquiz op 17 maart

Na een geslaagde première vorig jaar keert De Nationale Popquiz vrijdag 17 maart terug bij NPO Radio 2.

Update:

Speel hieronder De Nationale Popquiz nog een keer!

Opnieuw testen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de muziekkennis van Nederland, tussen 20.25 en 22.30 uur. Emmely de Wilt is dit jaar toegevoegd aan de presentatieploeg: zij doet tussentijds verslag van de verrichtingen van de deelnemers in de Zwitsalhal in Apeldoorn. Live muziek is er ook: de band Voltage speelt tijdens de quiz eigen nummers en covers van bekende artiesten.

Meespelen

Alle luisteraars kunnen alleen of in teamverband thuis meespelen met het antwoordformulier. Voor een aantal teams is er ook een plekje vrij in de live-uitzending vanuit De Zwitsalhal in Apeldoorn.

Ook dit jaar bereiden de dj’s van NPO Radio 2 de deelnemers goed voor: vanaf maandag 13 maart staat elke dag in het teken van een ander muzikaal thema en kunnen luisteraars in alle programma’s tussen 06.00 en 20.00 uur een oefenquiz spelen. Op maandag is het thema ‘90’s’, op dinsdag ‘Van eigen bodem’, op woensdag ‘Duetten en samenwerkingen’, op donderdag ‘80’s’en op vrijdag ‘De NPO Radio 2 Top 2000’.

De Nationale Popquiz

De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook rechtstreeks te zien via het extra kanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2.

De Nationale Popquiz, NPO Radio 2, vrijdag 17 maart, van 20.25 tot 22.30 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie