Programma

Artiesten op Retropop

  1. Nieuwschevron right
  2. Artiesten op Retropop

Bekijk hier alle interviews met de artiesten op Retropop in Emmen! Live in de studio van NPO Radio 2.

Douwe Bob

Sander de Heer ving Douwe Bob op backstage na zijn optreden op Retropop. "Ik ben natuurlijk niet echt een retro artiest, maar misschien wel de retro artiest van de toekomst." Voor zijn optreden werd de muzikant ingevlogen vanuit Pinkpop, waar hij ongeveer een uur daarvoor nog een duet met Anouk zong.

OMD

Op Retropop stonden de mannen van Orchestral Manoeuvres in the Dark, oftewel OMD. Een goed optreden, vonden ook de heren zelf. "Meestal treden we pas 's avonds op, dus het was fijn om een keer de gezichten van de mensen te kunnen zien. We hebben al twee jaar niet opgetreden, dit was pas weer het tweede optreden."

Martin Fry

De zanger van ABC, Martin Fry, was bij Toine van Peperstraten in de studio van NPO Radio 2 na zijn optreden. "Als al die mensen de nummers meezingen, dat is het beste gevoel dat er is. Het is onbetaalbaar. Al die hits komen uit de jaren tachtig en in 2015 worden ze nog steeds meegezongen."

Het Goede Doel

Henk Westbroek en Henk Temming van het Goede Doel brachten ook een bezoekje aan de studio op Retropop. De mannen bespraken hun zangprestaties, Gerard Ekdom en Retropop. "Het festival heet Retropop, dus we moeten ook geen liedjes gaan spelen, want daar zitten de mensen niet op te wachten."

NPO Radio 2 live vanaf Retropop in Emmen
zaterdag 13 juni, 18:00 - 24:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie