Programma

Ed Sheeran zingt 'Sing'

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran zingt 'Sing'

De Britse singer-songwriter nam plaats voor de befaamde rode bank en zong live een hele bijzondere versie van 'Sing'.

Ed Sheeran veranderd?

Het is bijna drie jaar geleden dat Ed Sheeran bij ons in de studio was. Ed Sheeran was dan ook benieuwd of Jan-Willem hem er anders uit vond zien. Jan-Willem: 'Nee, ik vind jou niet veranderd, maar jouw carrière is wel veranderd. Waarop Sheeran bescheiden antwoordde: 'Hm, ja een beetje.'

Bellen met Elton John

Maar wij weten wel beter. De zanger heeft absoluut niet stil gezeten en werkte onder andere samen met Pharrell Williams. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt één van zijn grootste fans niemand minder dan Elton John te zijn. De zanger vertelde dat hij minstens één keer per week met John aan de telefoon hangt.

Live-optreden

Van liedjes zingen wordt hij nog veel blijer en in de Roodshow zong hij daarom een hele bijzondere versie van 'Sing'. 'It's the first and last time we play it like this', aldus de roodharige zanger. En terwijl Jan-Willem nog nagenoot van dit exlusieve optreden, zong hij ook nog eens 'Thinking Out Loud'.

Voetbalplaatjes ruilen

Na afloop bleef de zanger nog even hangen in onze studio, niet om samen met Jan-Willem te filosoferen over hun liefde voor muziek, maar om twintig minuten lang te onderhandelen over voetbalplaatjes. Van ruilen komt huilen wordt er weleens gezegd, vooral nu het Engelse voetbalteam er slecht voor staat. Daar hebben wij wel een oplossing voor: Ed Sheeran mag gewoon nog een keertje langskomen om wat plaatjes van Engelse spelers te ruilen voor onze Nederlandse. Uiteraard mag hij ook dan ook weer optreden.

Bekijk zijn optredens en beluister het interview hierboven.


Roodshow

Presentatie: Jan-Willem Roodbeen
ma-vr 14:00 - 16:00 op Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie