Programma

Opnames Joy Division gevonden

  1. Nieuwschevron right
  2. Opnames Joy Division gevonden

Chef-kok Jamie Oliver heeft een een muzikale vondst opgegraven in het Britse Manchester. Tijdends graafwerkzaamheden in een oud bankgebouw werden masteropnames van Joy Division & New Order gevonden. In het gebouw werden al eerder deze week kleine kostbaarheden gevonden.

Nieuw restaurant Jamie Oliver

De oude Midlands Bank wordt momenteel omgetoverd tot een Italiaans restaurant van de populaire televisiekok. Tijdens de werkzaamheden van Jamies werklui werd een kluiskamer gevonden. In de verlaten kluizen was al zo’n 1,5 miljoen aan spullen gevonden waarvan de rechtmatige eigenaren niet meer getraceerd kunnen worden.

Joy Division

De overheid heeft besloten een aantal verlaten brandkastjes open te maken. Onder de kleine schatten zaten opnames van Joy Division en New Order. Joy Divison maakte eind jaren 70 een paar bekende platen. Nadat frontman Ian Curtis in 1980 zelfmoord pleegde gingen de overgebleven bandleden door als New Order. Onbekend is wie de opnames toebehoort, de tapes worden ingeleverd bij de gemeente Manchester.

Inhoud onbekend

Er kan enkel geraden worden wat er op de opnames staat en hoe oud ze zijn, maar gezien het feit dat het materiaal in handen is van de overheid is het aannemelijk dat die nog wel naar buiten komen.

Ster advertentie
Ster advertentie