Naar homepage
Programma

Guns 'n Roses in april bijeen

  1. Nieuwschevron right
  2. Guns 'n Roses in april bijeen

De oorspronkelijke bandleden van Gun ’n Roses komen weer bijeen in april. De rockband wordt opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en daarvoor zijn alle artiesten die het album Appetite for Destruction hebben ingespeeld, aanwezig. Dat zegt Toetsenist Dizzy Reed in een interview met Billboard.

Optreden?

Op 14 april in Cleveland wordt Guns ’n Roses geëerd. Dizzy Reed zegt dat Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagen en Steve Adler aanwezig zullen zijn. Dat doet meteen de vraag opborrelen of de band ook in die line-up gaat spelen tijdens de ceremonie, maar Reed zegt daar nog niet over te hebben gesproken met de ander bandleden.

Rose

Ook ex-Roses gitarist Gilby Clarke en drummer Matt Sorum zullen bij de ceremonie aanwezig zijn. Momenteel is alleen Axl Rose nog over in Guns ’n Roses als origineel bandlid. De band spatte in de jaren negentig totaal uiteen. Slash en Gilby Clarke zijn al een tijdje voor zichzelf bezig.

Andere bands die in april wordt opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame zijn the Red Hot Chili Peppers, Faces en the Beastie Boys.

Ster advertentie
Ster advertentie