Programma

Lionel Richie live met 'Hello' tijdens Symphonica in Rosso

  1. Nieuwschevron right
  2. Lionel Richie live met 'Hello' tijdens Symphonica in Rosso

In 2008 is Lionel Richie maar liefst vier keer live te bewonderen in Arnhem tijdens de concertreeks Symphonica in Rosso. Tijdens zijn show mag natuurlijk de klassieker 'Hello' niet ontbreken!

In 2008 staat Lionel Richie vier keer in een uitverkocht Gelredome in Arnhem voor de concertreeks Symphonica In Rosso. De zanger brengt, begeleid door het 45-koppig symfonisch orkest 'Guido's Orchestra', zijn grootste hits ten gehore. Tijdens de concertreeks laat de zanger ook een live-versie horen van zijn klassieker 'Hello'. Hij krijgt genoeg hulp, want het publiek zingt uit volle borst mee!

Luister hieronder naar 'Hello':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hello

Nadat Lionel Richie de Commodores verlaat wordt zijn eerste album Lionel Richie meteen een van de bestverkopende albums van 1982. Het tweede album, Can't Slow Down, doet het nog beter. Mede door de single 'Hello', die Lionel Richie de status van superster bezorgt. 'Hello' is de eerste single van Motown waar meer dan een miljoen exemplaren verkocht worden. Het meisje dat de blinde beeldhouwster speelt in de beroemde clip is de dan 26-jarige (ziende) actrice Laura Carrington.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie