Programma

Joep (17) haakt en breit 600 mutsen en sjaals per jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Joep (17) haakt en breit 600 mutsen en sjaals per jaar

Een eigen bedrijf op je zeventiende? Joep heeft 't! Hij haakt en breit in zijn vrije tijd en daar vertelt hij vol trots over in Wout2Day.

Bijzondere hobby

​De zeventienjarige Joep van Damme heeft een bijzondere hobby: breien en haken!
"Ik vind het gewoon super vet om mutsen te maken. Ik maak er inderdaad ongeveer 600 per jaar en die verkoop ik", aldus Joep. Bij breien denk je toch vaak oudere oma's en niet per se aan een hippe jongen van zeventien jaar. "Dat is inderdaad waar, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Haken, kom op, het is sowieso een hype. Dat imago van oude oma's dat slaat echt drie keer nergens op."

Quote

Ik vind het gewoon super vet om mutsen te maken

Joep

Eerste boek

​"Ik vind het gewoon vet om te doen en zolang ik dat vind blijf ik het ook doen", aldus een enthousiaste Joep. In september verschijnt zijn eerste boek Haken met Joep. "Ik vind het zelf super vet en ik wil zo graag dat andere mensen het ook oppakken. Ik hoop echt dat ik mensen hiermee aan het haken krijg". "Je hebt me bijna zover om ook te gaan haken. Bijna zover", grapt Wouter in Wout2Day. "Dan gaan we nog even door hoor", aldus Joep. Wie heeft hem eigenlijk breien en haken geleerd? Je hoort 't hieronder:

Joep (17) breit en haakt er op los

Wout2Day
Dj: Wouter van der Goes
Ma t/m do: 18.00 - 20.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie