Programma

De week van... Borsato

  1. Nieuwschevron right
  2. De week van... Borsato

Marco Borsato is lekker druk bezig: Symphonica In Rosso, The Voice Of Holland, nieuwe single... We volgden zijn bezigheden de afgelopen week.

Zaterdag 17 oktober

Marco Borsato is de coach van zangeres Mell. Hij dook samen met haar en singer-songwriter Douwe Bob de studio in voor haar nieuwe single 'I See Your Eyes Everywhere'. Zaterdag werd de videoclip gepresenteerd, met een prominente rol voor Borsato.

Maandag 19 oktober

borsato-instagram1.png

Vrijdagavond start Marco Borsato met de nieuwe reeks Symphonica In Rosso-shows. In totaal staat hij zeven keer in een strak uitverkochte Ziggo Dome. De eerste keer dat Borsato optrad met Symphonica In Rosso was in 2006.

Donderdag 22 oktober

borsato-instagram2.png

Om makkelijk door de Ziggo Dome te zoefen tijdens de productie van Symphonica In Rosso, kreeg Marco zijn eigen Segway. Zie 'm gaan!

Woensdag 21 oktober

Zangeres Adele kondigde deze week aan dat haar derde album 25 op exacte dezelfde dag verschijnt als het Borsato-album Evenwicht, namelijk 20 november. Borsato gaat niet schuioven met de releasedatum.

Vrijdag 23 oktober

Speciaal voor Symphonica in Rosso heb ik samen met War Child het vriendschapsarmbandje ontworpen. Als je op de vlucht...

Posted by Marco Borsato on vrijdag 23 oktober 2015

Op de dag van de eerste Symphonica In Rosso-show kondigt Borsato aan dat hij een vriendschapsarmbandje heeft ontworpen voor War Child.

Wouter van der Goes belde vrijdagochtend nog even met Borsato...

Ster advertentie
Ster advertentie