Programma

Geef Stemadvies aan Wouter en Frank

  1. Nieuwschevron right
  2. Geef Stemadvies aan Wouter en Frank

NPO Radio 2 komt tijdens de Top 2000 Stemweek weer naar je toe met de enige echte Top 2000 Stembus. Van 1 t/m 7 december trekken Wouter van der Goes en Frank van 't Hof het land in om jouw stemadvies op te halen!

Geef Stemadvies aan Wouter en Frank

Heb jij een favoriete plaat die niet mag ontbreken in de Top 2000 of staat jouw nummer één elk jaar weer veel te laag? Wouter en Frank geven jou tijdens de Stemweek de ultieme kans om je mede-stemmers van stemadvies te voorzien. Vul onderstaand formulier in en wie weet parkeren Wouter en Frank de bus straks bij jou op de stoep.

Vertel hier waarom Wouter en Frank jouw stemadvies moeten ophalen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op in de ochtendspits

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte duiken samen met Wouter en Frank de ochtendspits in. Zij maken van 3 t/m 7 december hun ochtendshow Jan-Willem Start Op vanuit de Top 2000 Stembus.

Top 2000 Stemweek op NPO Radio 2

De Top 2000 Stemweek loopt van 1 t/m 7 december. Wouter en Frank zijn de hele week te horen met bijdrages in de programma's op NPO Radio 2. Ook hoor je de twee elke werkdag tussen 18:00 en 20:00 uur in Wout2Day. Je luistert elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur naar Jan-Willem Start Op​.


Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie