Programma

Jan-Willem en Jeroen doneren aan Serious Request voor ABBA op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen doneren aan Serious Request voor ABBA op 3FM

Ook dit jaar zamelt 3FM samen met het Rode Kruis geld in voor een goed doel. Hoog tijd voor Jan-Willem en Jeroen om de buren een steuntje in de rug te geven door een plaatje aan te vragen.

Jan-Willem en Jeroen belden tijdens Jan-Willem Start Op met 3FM-dj's Herman Hofman en Sander Hoogendoorn om hen een hart onder de riem te steken. De dj's vertrokken 's ochtends vanuit Bergen op Zoom met als eindpunt Roosendaal. Dit jaar zamelt 3FM geld in om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel.

Geld ophalen voor het Rode Kruis

"Het gaat fantastisch. We zijn vanmorgen om 8:00 begonnen in Bergen op Zoom om onze volgende etappe te doen, samen met Herman", vertelt Sander Hoogendoorn. "Vandaag wandelen we naar Roosendaal. Dat doen we allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis, voor slachtoffers van mensenhandel."

Jeroen: "Stel nou dat mensen nu luisteren en denken: 'Dat vind ik sympathiek, een goed doel'. Wat moeten mensen doen om te steunen zonder je per sé naar Bergen op Zoom hoeft te komen?" Sander: "Je kunt een plaat aanvragen, je kunt zélf in actie komen, maar je kunt ook gewoon direct doneren."

Hoeveel doneren Jan-Willem en Jeroen?

Natuurlijk vragen Jan-Willem en Jeroen ook een plaatje aan om hun steentje bij te dragen. Jeroen biedt 50 euro. "Ik weet wat Jeroen verdient, dus dat moet wel kunnen", zegt Sander lachend. Jan-Willem wil toch graag een ander nummer horen. Maar daar hangt een hoger prijskaartje aan!

Ben je benieuwd hoeveel de mannen uiteindelijk doneren? Bekijk het fragment hieronder:

VOLG DE TOP 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie