Programma

Gaan de Oranjevrouwen de finale halen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaan de Oranjevrouwen de finale halen?

Op donderdag 3 augustus spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Engeland in de halve finale van het EK. Wat zijn hun kansen? Gijs 2.0 zocht het voor je uit!

Onze heldinnen

Het moet gebeuren! In Enschede gaan onze Oranje heldinnen spelen tegen Engeland in de halve finale van het EK. Jeroen Gortworst van de NOS, b.b.a. de spion van Oranje, heeft al flink wat research gedaan. Waar liggen onze kansen? "Waar onze kansen liggen weet ik nog niet helemaal, maar ik weet wel waar we bang voor moeten zijn. De keepster van het Engelse elftal heeft een gebroken been, maar de oorzaak daarvan ligt bij een teamgenootje. Dit teamgenootje, genaamd Steph Houghton, staat er nog wel vanavond, dus die speelt redelijk hard. Daar moeten we een klein beetje voor oppassen", aldus Gortworst.

Wat gaat het worden?

We moeten ook oppassen voor iemand uit de aanval, want de topscoorder van dit toernooi, Jodie Taylor, speelt ook in het Engelse team. Ondanks al deze waarschuwingen heeft Gijs Staverman natuurlijk één prangende vraag: 'Wat gaat het worden?' Onze spion van Oranje heeft net zoals de rest van Nederland veel vertrouwen in onze Oranje heldinnen! "Het wordt lastig, maar we gaan gewoon winnen."

Quote

Het wordt lastig, maar we gaan gewoon winnen

Jeroen Gortworst

Halen Oranjedames de finale?

Gijs 2.0
Dj; Gijs Staverman
Ma t/m vri: 12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie