Programma

Caroline, Mike en Suzanne duiken in de metal kerstmuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Caroline, Mike en Suzanne duiken in de metal kerstmuziek

In de laatste Harde Bonanza van dit seizoen duiken Caroline, Mike en Suzanne in de metal kerstmuziek.

Een uur lang een kerstbeleving op zijn Harde Bonanza’s met onder andere muziek van Angel, Corey Taylor, King Diamond en Ayreon. Caroline, Mike en Suzanne bellen met aanvragers Maarten (Austrian Death Machine), Remy (Lemmy, Billy Gibbons, Dave Grohl) en Kelly (Majestica) over hun verzoeken en hun kerstplannen voor 2020.

De Harde Bonanza wenst jullie allemaal een topkerst en kijk uit met je lange haren voor open haarden!

#15 - We wish you a metal Christmas and a heavy new year (S02) - De Keiharde Pödcast

De Harde Bonanza

De Harde Bonanza ontstond oorspronkelijk als item in Stenders Platenbonanza, het programma dat Caroline samen met Rob Stenders presenteert. In de podcast hebben Caroline en Mike nu meer ijd dan ooit om wekelijks in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. De Harde Bonanza, een podcast van BNNVARA en NPO Radio 2, is te beluisteren via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Nummers aanvragen kan via dehardebonanza@bnnvara.nl. Caroline en Mike kijken uit naar vette aanvragen, leuke verhalen en smeuïge anekdotes. Als je het leuk vindt om een keer door gebeld te worden, zet even je telefoonnummer in je mail.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie