Programma

Luister: MiddenInDeNachtRick tijdens Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: MiddenInDeNachtRick tijdens Collectebonanza

Vanwege de NPO Radio 2 Collecteweek begon Rick van Velthuysen wat eerder op NPO Radio 2 dan gepland! Luister de terugkeer van MiddenInDeNachtRick terug via onze podcast.

LUISTER TERUG VIA DE NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK-PODCAST

Om de bijzondere radio-uren van deze week niet verloren te laten gaan, hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle uitzendingen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Instagram @rickvanvnl

Ster advertentie
Ster advertentie