Programma

Lastige halve finale

  1. Nieuwschevron right
  2. Lastige halve finale

Cornald Maas schuift iedere dag aan bij Bart Arens in Wenen deze week met de laatste Songfestival updates, en Jan Smit kwam vandaag langs!

Succes

Het is de grote dag, vanavond moet het allemaal gaan gebeuren wil Nederland doorgaan naar de finale van het Eurovisie Songfestival aanstaande zaterdag. Daarom maakte Aan De Slag! speciaal voor Trijntje een montage voor haar van mensen die haar nog even een hart onder de riem willen steken. Luister het hier terug!

Jubileum

Jan Smit neemt dit jaar voor het vijfde jaar op rij het commentaar voor zijn rekening tijdens de uitzendingen, samen met Cornald Maas. "We hebben dit jaar de mooiste plek, pal voor het podium en boven de Green Room waar de artiesten zitten", vertelt Jan in de studio bij Bart Arens. "Het wordt een hele diverse show vanavond, er zijn niet veel artiesten die niet kunnen zingen." Wie zijn de grootste concurrenten van Trijntje? Volgens Jan Smit wordt het een moeilijke halve finale. "Het wordt billen knijpen."

Regie

Natuurlijk kwam ook Cornald Maas weer langs voor de allerlaatste Songfestival updates. "We weten na een week van verkleedpartijen dat Trijntje in een soort pofbroek op het podium zal verschijnen vanavond. Het grootste probleem is de regie. Het plan was dat ze de cameraman constant in de ogen kijkt alsof het haar grote liefde is, maar dat is door de Oostenrijkse regie maar gedeeltelijk uitgevoerd." Meer updates hoor je hier.

Hoe beleeft Jan Smit het Eurovisie Songfestival? Bekijk hier het hele gesprek.

Bekijk meer over het Eurovisie Songfestival:

Update maandag 18 mei: Interview & Trijntje zingt live in de studio

VIDEO: Bart Arens tipt de concurrenten van Trijntje

Bekijk meer over het Eurovisie Songfestival:

Songfestival voor dummies

Steun van de zuiderburen: douze points van Belgie

Update dinsdag 19 mei: Jan Smit "Het wordt billen knijpen"

Update maandag 18 mei: Interview & Trijntje zingt live in de studio

VIDEO: Bart Arens tipt de concurrenten van Trijntje

Ster advertentie
Ster advertentie