Programma

Honderden mensen blijven #wakker voor de Top 2000

  1. Nieuwschevron right
  2. Honderden mensen blijven #wakker voor de Top 2000

De NPO Radio 2 Top 2000 gaat dag en nacht door en dus kan het zomaar zijn dat jouw lievelingsplaten midden in de nacht worden gedraaid. Daarom blijven elke nacht honderden fans wakker om hun favoriete nummers te horen!

En die platen worden tot in de late uurtjes gedraaid door Leo Blokhuis, Rick van Velthuysen, Frank van 't Hof en Emmely de Wilt. En die zitten niet zonder publiek.

Wakker voor Nightwish

Het succes van Floor Jansen in tv-programma Beste Zangers zien we dit jaar terug in de Top 2000. De samenwerking met Henk Poort vinden we terug op plek 1322, maar het is vooral haar werk als zangeres van metalband Nightwish waar de trouwe fans op zitten te wachten. En vannacht was het tussen 04.00 en 05.00 uur dan zover: 'Ghost Love Score (Live)' kwam voorbij. En daar bleven onder meer Melanie en haar vrienden graag voor wakker!

Nooit genoeg van het Top 2000 Café

Het gezelligste café van Nederland is weer open en jij kan langskomen! Maar sommige bezoekers krijgen maar geen genoeg van de muziek en de sfeer. En wat doe je dan als je weer thuiskomt? Gewoon de tv aanzetten! Zo ook Rosita en haar zoontje: "Groetjes vanuit Breda! Van 00.30u tot 2.00u in top2000 café geweest. Nu nog verder kijken thuis! #wakker."

​Ziet er gezellig uit, Rosita!

Met een dj op de foto

Sommige fans gaan heel ver voor een foto met één van de dj's, maar er zijn ook mensen die het zichzelf liever wat gemakkelijker maken. En wat is er nou simpeler dan op de foto gaan met je televisie? Zo denkt Jessica er in elk geval over. Zij stuurt: "#wakker en met Rick van Velthuysen op de foto. Jessica."

Nou Jessica, wij zien Rick niet op de foto, maar we hebben uit betrouwbare bron dat hij er echt was. Onze Bullet-ray heeft even een goede foto voor je gemaakt:

Het laatste rondje

Wat doe je als het laatste rondje in de kroeg is geweest? Dan veeg je iedereen naar buiten en zet je gewoon de tv-uitzending van de Top 2000 aan. Dat is voor Noah een heerlijk afzakkertje:

Top 112

Er wordt op veel plekken tot diep in de nacht gewerkt. En dat is natuurlijk ook op de alarmcentrale niet anders. Dan kan de Top 2000 natuurlijk lekker aan, maar moet je wel even extra je best doen om het gezellig te maken. Nou, dat kan je aan Anka en Mandy wel overlaten:

Handle me with care

"#wakker in de nachtdienst, laatste jaar t2000 traditie met Nathalie, succes in het mmc, je ic-collega's CWZ", stuurt Esther ons via de app. Nou Esther, dat vinden we een prachtige traditie. En wat jammer dat 'ie ophoudt! Maar deze foto van Nathalie is een fijne herinnering.

Inspiratie opdoen

"Lekker genieten van de top 2000 en dat in mijn eentje #wakker #Top2000... Leuke inspiratie op doen", stuurt Joos ons. Je bent met de Top 2000 natuurlijk nooit alleen, Joos! We zijn nu alleen wel heel benieuwd waar je precies inspiratie voor op wil doen. Ben je muzikant? Maak je zelf radio? Laat het ons vooral nog even weten via de app.

Download de NPO Radio 2 app

Wil jij ons ook een berichtje sturen? Of wil je jouw berichtje of foto op tv zien tijdens de uitzending van de Top 2000? Download dan de gratis NPO Radio 2 app!

VOLG DE TOP 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: Bullet-ray

Ster advertentie
Ster advertentie