Programma

Spijkers met Koppen lanceert de 'We Zullen Doorgaan-Challenge'

  1. Nieuwschevron right
  2. Spijkers met Koppen lanceert de 'We Zullen Doorgaan-Challenge'

Spijkers met Koppen lanceerde vandaag de We Zullen Doorgaan-challenge. Na 'You Never Walk Alone' zijn het nu bekende Nederlanders die meezingen vanuit hun thuis, om heel Nederland te steunen in de onzekere tijd van het coronavirus.

De klassieker van Ramses Shaffy werd tijdens de uitzending live gezongen door cabaretiers Hanneke Drenth, Aron Elstak, Kiki Schippers en Patrick Nederkoorn. Maar dit was slechts het begin, want hun collega’s zingen op afstand uit volle borst mee, geheel volgens de covid-19 voorschriften. In de video die hiervan is gemaakt hoor en zie je onder anderen Doris Baaten, Jeroen van der Boom, Stef Bos, Richard Groenendijk, Marike Jager, Hugo Kennis, Simone Kleinsma, Jan Kooijman Wolter Kroes, Tania Kross, Paul de Leeuw, Jeangu Macrooy en Willemijn Verkaik.

Het coronavirus is nog lang niet verslagen. Om elkaar een hart onder de riem te steken en om iedereen eraan te herinneren dat we dit moeten blijven doen roept Spijkers met Koppen iedereen op om mee te doen: zing mee met het lied van Ramses Shaffy.

Doe jij ook mee? Laat het weten in het onderstaande Facebookbericht.

Bekijk hieronder de video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spijkers met Koppen

Je hoort Spijkers met Koppen elke zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie