Programma

Armin van Buuren kiest voor Phil Collins bij Gijs 2.0

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren kiest voor Phil Collins bij Gijs 2.0

Gelukkig had Armin van Buuren ondanks zijn drukke schema nog tijd over om bij Gijs 2.0 een broodje te eten. Luister het hier terug!

De Top 2000 favoriet van...

In het programma Gijs 2.0 mag de gast niet alleen een heerlijk broodje uitkiezen, maar ook zijn Top 2000-favoriet! Verrassend genoeg koos Armin van Buuren voor Phil Collins' 'In The Air Tonight'. "Ik vind dit gewoon qua geluid zeker voor die tijd vooruitstrevend. De elektronische drums, hoe hij zijn stem heeft gebruikt, de effecten en natuurlijk die fantastische drums. Zulke platen worden eigenlijk niet meer gemaakt. Met die sound, warmte en emotie", aldus Armin van Buuren.

Quote

Zulke platen worden eigenlijk niet meer gemaakt

Armin van Buuren

Geen ouwe lullentour

De wereldberoemde dj geeft in mei zijn jubileumshow in de Amsterdam ArenA om zijn twintigjarig jubileum als artiest te vieren. Hij neemt zijn fans mee terug in de tijd met The Best Of Armin Only, maar gaat hij vaker zijn 'oude hits' spelen? "Ik wil mezelf muzikaal blijven ontwikkelen, als je stil blijft staan dan heeft dat niet veel zin. Ik heb geen zin in een ouwe lullentour. Ik doe nog een keer die momenten en dan gaan ze mij betreft ook de prullenbak in", vertelt de dj. Wat is in twintig jaar tijd zijn mooiste herinnering? Hij vertelt het je hier:

Armin van Buuren: 'Ik ben best gespannen voor deze show in de Amsterdam ArenA'

Gijs Staverman probeerde Armin van Buuren ook nog een lesje radio te geven, maar dat liep anders dan gepland...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0
DJ: Gijs Staverman
Maandag t/m vrijdag, 12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie