Programma

Drumcomputer in gympen

  1. Nieuwschevron right
  2. Drumcomputer in gympen

Muziek maken met je sneakers? Dat kan gewoon! Een marketingbureau heeft een paar schoenen ontwikkeld met daarin een werkende drumcomputer.

My Adidas!

Er zijn sinds de jaren '80 heel wat hits vervaardigd met de TR-808-drumcomputer en zo nu en dan hoor je 'm nog wel eens voorbijkomen in hedendaagse hits. Het meest revolutionaire muziekinstrument uit de jaren '80 is nu gekruist met iconisch schoeisel uit datzelfde tijdperk: een paar Adidas-schoenen. Het combineren van de TR-808 met de merkschoen zou de ultieme droom zijn van menig rapper, want nu kun je al lopend over straat vette beats maken!

Meteen online

De schoen is ontworpen in de bekende kleuren van de veel gebruikte drumcomputer, namelijk donkerblauw met grijstinten, witte accenten en de beroemde drie strepen van het schoenenmerk zijn geel en oranje, net als de knoppen op het instrument. Daarnaast is het de ontwerpers ook nog gelukt om speakers in de schoenen te bouwen, wifi en een usb-aansluiting. Dus je kunt je track meteen online zetten. De schoen is helaas (nog) niet te koop, er bestaat alleen een prototype van. Maar wedden dat Kanye West een paar wil hebben?

Ster advertentie
Ster advertentie