Programma

Barry Hay en JB Meijers te gast bij Annemieke

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Barry Hay en JB Meijers te gast bij Annemieke

In februari was Annemieke op Curaçao te gast bij Barry Hay, waar ze met hem en JB Meijers over hun nieuwe muzikale project sprak: Fiesta de la Vida. Vorige week is de plaat uitgekomen en vandaag zijn de mannen op hun beurt te gast bij Annemieke in de studio, tijdens De Koninklijke 500.

Sinds rock-grootheden van eigen bodem Barry Hay en JB Meijers zo goed als buren zijn (ze wonen respectievelijk op Curaçao en Bonaire), zijn ze regelmatig bij elkaar over de vloer te vinden, waar ze naast veel lol ook nieuwe muziek maken. Ze vertellen erover bij Annemieke.

Video niet beschikbaar

Fiesta de la Vida

Fiesta de la Vida is een project ontstaan uit hun fascinatie voor het Caribisch gebied en het Mexicaanse feest Dia de los Muertos. Het resultaat is een album van vier nieuwe nummers en tien covers van hits als You Never Can Tell van Chuck Berry en Spirit In The Sky van Norman Greenbaum, allemaal in een latin rock sausje. Ook zijn er gastvocalisten als Danny Very, Spike van Zoest en Tania Kross te horen.

In november staan Barry Hay en JB Meijers samen met special guest Danny Vera en een mariachi band in de Ziggo Dome met het Fiesta de la Vida concert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Koninklijke 500

Golden Earring staan maar liefst 18 keer in De Koninklijke 500, en ook veel nummers waar JB Meijers aan heeft gewerkt staan in de lijst, zoals Calm After The Storm en tracks van De Dijk. Je hoort De Koninklijke 500 van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 april.

Ster advertentie
Ster advertentie