Programma

'Aerosmith is beter dan The Rolling Stones'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Aerosmith is beter dan The Rolling Stones'

Het heeft een hoog 'wij van WC Eend'-gehalte, maar volgens de drummer van Aerosmith is Aerosmith veel beter dan The Rolling Stones.

Niet boeiend

Drummer Joey Kramer begrijpt niet zo goed waarom er zoveel aandacht is voor de Stones, want zijn eigen bandje is veel beter, zo oordeelt hij. "Ik heb nooit iets om de Stones gegeven", bekent hij. "Ze hebben me op muzikaal vlak nooit weten te boeien, zeker niet wat drummen betreft", sneert Kramer naar Stones-drummer Charlie Watts. Aerosmith onderneemt dit jaar zijn laatste Europese tournee ooit. Tenminste, als Steven Tyler en Joe Perry er eindelijk over uit zijn of ze nu wel of niet met pensioen gaan.

Laatste der Mohikanen

Verder zit het Kramer dwars dat als je naar een concert van The Rolling Stones gaat, je niet dezelfde bandleden ziet als in de jaren 60. Dat is dan ook knap lastig, gezien oprichter Brian Jones al bijna een halve eeuw dood is. "Wat Aerosmith betreft, er is geen enkele band die al bijna vijftig jaar meegaat en die nog steeds alle vijf de originele bandleden bevat", beargumenteert hij. "Ik geloof niet dat er tegenwoordig nog één band is die doet wat wij doen."

Wij laten het in het midden wie beter is, dus... Oordeel zelf!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie