Programma

Yoko Ono en Iggy Pop duet verschijnt als single

  1. Nieuwschevron right
  2. Yoko Ono en Iggy Pop duet verschijnt als single

Een duet van Yoko Ono en Iggy Pop wordt half september uitgebracht. Ze zongen het nummer

'Waiting For The D Train'

Yoko Ono (80) en Iggy Pop (66) brengen in september het nummer ‘Waiting For The D Train’ uit. Het nummer zongen ze samen bij een optreden van Yoko’s Plastic Ono Band in Los Angeles in 2010. Tijdens het concert van de Plastic Ono Band kwamen een tal grote namen samen met haar spelen. Op dit evenement deelden Lady Gaga, rapper RZA van de Wu-Tang Clan, Kim Gordon en Thurston Moore van Sonic Youth en Iggy Pop het podium met Yoko Ono.

Opbrengsten naar het goede doel

‘Waiting For The D Train’ is een nummer van Yoko Ono’s album Between My Head And The Sky (2009). Het duet verschijnt als download en in een beperkte oplage als vinylsingle met op één kant muziek en op de andere zijde een tekening van Yoko. De opbrengsten van de single gaan naar Paws4Rescue, een dierenbeschermingsorganisatie in Miami.

Nieuw album Yoko Ono

De weduwe van John Lennon zal in september haar nieuwe album Take Me To The Land Of Hell uitbrengen. Op het album van Yoko Ono staan samenwerkingen met Ono haar zoon Sean Lennon en de Japanse muzikante Yuka Honda. De twee collaborateurs maken ook deel uit van de Plastic Ono Band. Tevens zullen Roots-drummer Questlove en de Amerikaanse zanger Andrew Wyatt op het album te horen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie