Programma

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince op tournee

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince op tournee

Boom! Shake! Shake! Shake the room! Deze zomer laten DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince weer diverse Europese podia schudden.

Terug na 25 jaar

De komende zomer doet het beroemde hiphiopduo een handvol festivals aan, te beginnen in Kroatië. Het is voor het eerst in bijna 25 jaar dat Jeff Townes en Will Smith weer een gezamenlijke tournee ondernemen. De laatste grote hit van de twee was 'Looking For The One (To Be With Me)', begin 1994. Solo was Will Smith nóg succesvoller. Naast zijn filmcarrière (denk aan Bad Boys, Independence Day, Suicide Squad) had hij tussen 1997 en 2005 vijf top 10-hits, waarvan 'Men In Black' en 'Wild Wild West' het beste scoorden.

Uncle Phil is Shredder

Het is alweer dertig jaar geleden dat Townes en Smith in de VS doorbraken met de single 'Girls Ain't Nothing But Trouble', gebaseerd op de tv-tune van deserie I Dream Of Jeannie. In Nederland scoort het tweetal begin jaren 90 dikke hits met 'Summertime', 'Boom! Shake The Room' en 'Ring My Bell'. De enige top 10-hit van het duo is 'Yo Home To Bel-Air', de tune van de tv-serie The Fresh Prince Of Bel-Air, waarin Will Smith de hoofdrol speelt naast James Avery (Uncle Phil, ook de stem van Shredder in de Ninja Turtles-tekenfilmserie).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie