Programma

'Parijs' is Lentehit 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Parijs' is Lentehit 2015

'Parijs' van Kenny B is door Bart Arens bekroond tot Lentehit van 2015! De zanger reageerde enthousiast en liet daarom zijn nieuwste single horen.

Ultieme lentehit

Kenny B, bekend van zijn aanstekelijke nummers 'Als Je Gaat' en 'Parijs' blijkt in echt net zo vrolijk als in zijn videoclips. De goedlachse zanger kwam vrijdagochtend langs bij Aan De Slag! Daar had Bart Arens verrassend nieuws voor de zanger. Zijn single 'Parijs' is bekroond tot Lentehit van 2015! Slechts één keer per jaar wordt deze eretitel uitgedeeld en dit jaar wordt Kenny B in het lentezonnetje gezet.

Zomerse plaat in nat Nederland

''Maar hoe schrijf je eigenlijk zo'n zomerse plaat als het helemaal geen lekker weer is in Nederland?'' vroeg de DJ aan Kenny B. Waarop de zanger nuchter antwoordde: ''Je moet gewoon zomers denken. Als ik aan het werk ben, ben ik niet afhankelijk van het weer, dan zit ik in een soort vibe. En ik wil erbij zeggen dat ik dit nummer niet alleen gemaakt heb.''

Benieuwd geworden naar het album van Kenny B? Aan De Slag! mocht alvast een stukje laten horen van het nummer 'Vrienden'. Beluister hier hoe dat klinkt.

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie