Programma

Artiesten bij Ocean Race

  1. Nieuwschevron right
  2. Artiesten bij Ocean Race

Bekijk hier alle interviews met de artiesten op het Volvo Ocean Race Festival in Den Haag! Live in de studio van NPO Radio 2 of backstage.

Typhoon

Typhoon kwam na zijn optreden nog even langs in de studio van NPO Radio 2. "Elke keer als we denken 'het kan niet beter', dan komt er weer iets bovenop. Het is echt te gek!"

Gers Pardoel

Een beugelloze Gers Pardoel bracht een bezoek aan de radiostudio op het Ocean Race Festival in Den Haag. "Zingen zonder beugel is wel echt een stuk fijner. Al voelt het soms nog wel alsof ik hem nog in heb."

Nielson

Na zijn optreden op het Ocean Race Festival kwam Nielson nog even langs in de studio bij Toine van Peperstraten. "Het is best confronterend om jezelf terug te horen zo vlak na het optreden, maar ik was wel tevreden hoor."

Miss Montreal

DJ Frank van 't Hof sprak in een golfkar met Miss Montreal over autopech en haar eigen festival.

Di-Rect

Yora Rienstra interviewde Marcel (zanger) en Spike (gitarist) van Di-Rect tijdens het Ocean Race Festival. De band bestaat alweer 15 jaar: "We blijven elkaar nog steeds inspireren, en zolang dat er blijft kunnen we nog wel 15 jaar door", zei Spike.

Golden Earring

Yora sprak Barry Hay van Golden Earring. De band bestaat alweer 50 jaar en dat wordt in december groots gevierd in de Ziggo Dome.

Racoon

Yora Rienstra was op bezoek in de kleedkamer van Racoon tijdens het Ocean Race Festival. "Het wordt vast heel erg gezellig, maar het is anders dan een eigen show voor eigen mensen." In 2016 gaat de band weer touren door Nederland, maar echt wilde plannen hebben de heren niet. "Geen ontploffende auto's of blote vrouwen, maar gewoon wat we doen, liedjes."

NPO Radio 2 live vanaf Ocean Race Festival Den Haag
vrijdag 19 juni: 20:00 - 00:00 uur & zaterdag 20 juni: 18:00 - 24:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie