Programma
PowNed

Frank van 't Hof beleeft een zware Vierdaagse: 'Dit doe ik nooit meer'

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van 't Hof beleeft een zware Vierdaagse: 'Dit doe ik nooit meer'

Als het aan Frank van 't Hof ligt, heeft hij dit jaar zijn laatste Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Tijdens de eerste uurtjes van de slotdag van het evenement geeft hij een update bij Desiree van der Heiden. "Bij dezen ga ik het heel hard roepen", zegt Frank, "ik ga dit nooit meer doen."

Frank doet de afgelopen dagen al lopend verslag van de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens DagNacht geeft hij Desiree een update op de laatste dag. "Het sfeertje is weer top", vertelt hij enthousiast, "Er staan een hoop mensen langs de route. Iedereen is nu nog wel fit en fris, maar dat verandert over een paar uur nog wel."

De laatste?

Ook Frank blijkt het zwaar te hebben met de Vierdaagse van dit jaar. De dj, die een stuk of zes blaren op zijn voeten geteld heeft, zweert dan ook dat dit zijn laatste Vierdaagse is. "Bij dezen ga ik het heel hard roepen", zegt hij. "Mocht ik volgend jaar in januari ineens zeggen: 'Ik denk erover om weer de Vierdaagse te lopen', zeg dan tegen me: 'Frank, je hebt toen gezegd dat je het nooit meer zou doen.'"

Maar of het écht de laatste Vierdaagse is, valt nog te bezien. "Ik heb natuurlijk geen ruggengraat", voegt Frank op het laatst nog toe. Bekijk het hele gesprek hieronder:

DagNacht

Desiree van der Heiden presenteert van dinsdag tot en met vrijdag het vroege ochtendprogramma DagNacht, van 03.00 tot 06.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie