Programma

Timur spreekt Chantal in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur spreekt Chantal in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

Timur is deze week in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis (AVL), het in kankeronderzoek en -behandeling gespecialiseerde ziekenhuis in Amsterdam. Hij gaat bij de patiënten langs voor een gesprek en een nummer wat zij mogen aanvragen.

Chantal vraagt 'Love Is All' aan

Chantal heeft vijf jaar geleden borstkanker gehad, maar kwam er tijdens controle achter dat de kanker terug was: uitgezaaid in haar hele lichaam. Ze blijkt heel goed te reageren op de behandeling. De tumor in haar hoofd is al voor de helft geslonken. Vandaag ligt Chantal zes uur in het AVL voor de behandeling. Volledig opgemaakt en hoge hakken, want "dan voel je je beter", zo legt ze uit.

Luister het volledige gesprek dat Timur met haar had:

Timur spreekt Chantal in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

Alle gesprekken vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur heeft de hele week gesprekken gehad met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn. Luister ook naar:

SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaan Wouter & Frank op pad met de NPO Radio 2 Collectebus en gaat Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Ster advertentie
Ster advertentie