Programma

Jan-Willem is dagwinnaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem is dagwinnaar

Voor de laatste daguitdaging van Het Groene Station duiken we meterkast in van de NPO Radio 2-dj's. Jan-Willem verbruikt van alle dj's het minste.

Als muziekliefhebbers hebben de dj's natuurlijk veel apparatuur in huis. Verbruiken ze dan ook veel energie? En wie heeft de verwarming het hoogste staan of kijkt het meeste televisie? Jan-Willem Roodbeen blijkt van alle NPO Radio 2-dj's het zuinigste in huis, dus hij is de laatste dagwinnaar!

Pap? Waarom is het licht uit?

De dj's zijn fanatiek en willen allemaal winnen. De familie van Bart heeft het deze week flink te verduren gekregen. Vooral de kinderen snappen er helemaal niks meer van.

Gijs heeft geleerd

Tijdens de deze week waarin de dj's druk bezig zijn geweest om groener te gaan leven heeft Gijs veel geleerd. Hij onthult zijn manier van energiebesparen.

Jasper zet zijn vriendin in de kou

Jasper was de hele week veel te vinden in Het Groene Station, hierdoor was het niet zo moeilijk om veel te besparen. Zijn vriendin heeft er net iets meer onder te lijden gehad.

Jan-Willem en zijn kip

Jan-Willem is druk bezig om de meterstanden op te meten en daarom voert zijn kip het woord. Volgens het dier is Jan-Willem een echte winnaar!

Wie is de groenste

In de week van 5 tot en met 9 oktober gaan Bart Arens, Wouter van der Goes, Gijs Staverman, Jasper de Vries en Jan-Willem Roodbeen de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de groenste dj is.

Jij een beetje groener

Wil je ook een week (of korter, of langer...) groener leven? Je kunt de dj's helpen om meer te besparen door de NPO Groen app te downloaden en één of meer van de laagdrempelige uitdagingen aan te gaan.

DOWNLOAD HIER DE NPO GROEN APP EN DOE MEE!

Het Groene Station
5 t/m 9 oktober
Stationshal van treinstation Utrecht CS
Download de NPO Groen app voor iPhone & Android

Ster advertentie
Ster advertentie