Programma

Het beste van Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste van Radio 2

Zoveel te zien, zoveel te horen... Hierbij een overzicht met hoogtepunten van Radio 2 van de afgelopen week.

Nieuwe Guisband

Een nieuwe maand betekent een nieuwe Guisband. Afgelopen zondag speelden ze een lekker potje mee met de Sunday Sun Sunday Medley en vertolkten ze live hun single 'Sunday Morning'. Gelukkig gaan ze nog de hele maand mee.

Eerbetoon Thé Lau

The Scene-fan Ingrid wil haar muziekheld Thé Lau een hart onder de riem steken: 'Het zou een mooi eerbetoon zijn als alle radiozenders 'Iedereen Is Van de Wereld` op hetzelfde moment draaien nu Thé Lau er nog is!', liet ze op twitter weten. Dit muzikale eerbetoon is opgepakt door Knooppunt Kranenbarg, die ook andere zenders gevraagd hebben mee te doen.

Meneer Haandrikman?!

Bert Haandrikman belt elke dag met een jarige job. Dinsdag kreeg hij een wel heel oprechte reactie. Het is er echt eentje in de categorie bijzondere telefoongesprekken.

Jacqueline Govaert live

Jacqueline Govaert gaat als een speer! Haar single 'Simple Life' kun je haast niet gemist hebben de afgelopen tijd. Toch wel? Bekijk haar liveoptreden bij De Roodshow!

Verder

Verder vertelde Joshua van Chef' Special over het huwelijksaanzoek tijdens hun optreden, bracht Krystl de serenade 'Blijf Jij Bij Mij' en belde Gijs Staverman met Alain Clark.

Dit en nog véél meer hoorde je afgelopen week op Radio 2. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste fragmenten! Behoefte aan meer Radio 2 video's of fragmenten? Kijk dan eens hier.

Ster advertentie
Ster advertentie