Programma

Beste video's van de week

  1. Nieuwschevron right
  2. Beste video's van de week

De afgelopen week was het weer druk in de wereld en bij NPO Radio 2 in het bijzonder. Hier zie je de leukste filmpjes van de week in

Zingende man in de metro

Op een metrostation in New York City werd deze bijzondere man gespot. Tussen alle forenzen zingt hij 'A Change Is Gonna Come' van Sam Cooke.

Bert overvallen

Onze eigen Bert Haandrikman werd dinsdag in de studio overvallen... Door zijn geliefden! Zij kwamen hem namelijk vertellen dat hij genomineerd is voor de Gouden RadioRing. Een dag eerder werd al bekend dat zowel Bert als Gerard Ekdom genomineerd zijn voor de Zilveren RadioSter.

Kiplekker

Alanis Morissette vertolkte samen met Jimmy Fallon en Meghan Trainor haar grote 90s-hit 'Ironic', maar dan verkleed als kip. Geen haan die er naar kraait? Chick... Ehm, check het zelf!

Hij komt niet meer bij

Jasper de Vries liet in Wout2Day een fragment horen uit EenVandaag waarin een 5.000 jaar oud potje kapotvalt. Bij het zien van het fragment krijgt Jasper spontaan de slappe lach.

Ha, die pa!

Donderdag was het Bring In Your Parents Day, dus Gerard Ekdom nodigde zijn vader uit om te komen kijken naar hoe hij het ervan af brengt op zijn nieuwe werkplek.

Een traantje wegpinken

Singer-songwriter Jamie Lawson was vrijdag te gast bij de Roodshow en liet daar het nummer 'I Wasn't Expecting That' horen. Met dit liedje bracht hij collega Ed Sheeran aan het huilen. Hou jij het droog?

Ster advertentie
Ster advertentie