NPO Radio 2 TopSongs

Kane scoort eerste TopSong met What Are You Waiting For?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kane scoort eerste TopSong met What Are You Waiting For?

Slechts een paar dagen na de aankondiging van de reünie van Kane heeft de Haagse band wederom iets te vieren. Bart Arens maakte zojuist namelijk bekendgemaakt dat Kane met What Are You Waiting For? voor het eerst een NPO Radio 2 TopSong te pakken heeft.

Je zou denken dat Kane met zo’n uitgebreide discografie en zo’n grote staat van dienst al tig NPO Radio 2 TopSongs op z’n conto heeft staan, maar toen de band tien jaar geleden het bijltje erbij neergooide, bestond het predicaat TopSong nog niet. Voor alles is een eerste keer, dus waar wachten we nog op? What Are You Waiting For? is een week lang TopSong.

Vijf keer Ziggo Dome

Eerder deze week kondigden Dennis van Leeuwen en Dinand Woesthoff hun reünie aan, met voor het eerst in meer dan tien jaar nieuwe muziek, een vierdelige documentaireserie op Videoland en een grote reünieshow. Vanwege de enorme belangstelling zijn er al vier extra shows toegevoegd, die allemaal deze ochtend in de verkoop zijn gegaan. De concerten vinden op 4, 5, 7, 8 en 9 juni 2024 plaats in de Ziggo Dome.

Hoe lang duurt het voordat Kane NPO Radio 2 TopSong What Are You Waiting For komt vieren?

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie