Programma

Dinand Woesthoff na zes jaar terug met nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. Dinand Woesthoff na zes jaar terug met nieuwe single

Dinand Woesthoff brengt op 23 april zijn langverwachte single 'Whatever Comes For Me' uit. Bart belt met de voormalig leadzanger van Kane.

"Ik besloot vanochtend dat het een mooi moment was om mijn single uit te brengen", begint Dinand tegen Bart. "Ik ging naar het strand van Scheveningen en rond een uur of 6 's ochtends, toen de zon opkwam, liet ik het nummer los. Zo kan de track mee met het draaien van een nieuwe dag." De nieuwste track 'Whatever Comes For Me' is de eerste single die de zanger in zes jaar uitbrengt. Hij was er destijds namelijk echt aan toe om even niets meer met muziek te maken te hebben. "Je wil het hoogst haalbare in je leven halen en iets vinden dat resoneert met wie je bent in het moment. Dat heb ik gevonden in de muziek die ik nu maak en dat is een heel mooi iets."

Aanvraag

We zitten midden in de week van De Grote Bonanza. Dat betekent dat Bart Dinands nieuwe plaat niet zomaar mag draaien, enkel op aanvraag. Nu mag Dinand het nummer zelf niet aanvragen, maar gelukkig hoorde luisteraar Petra de track vanochtend al voorbij komen en dacht gelijk 'dit moet op de radio'. Ze wil dan ook met liefde de plaat aankondigen. Daar helpt Dinand haar nog een handje bij.

Hoe denkt Dinand over de coronasituatie? Beluister het hele interview tussen Bart en Dinand hieronder:

Beluister hieronder Dinands nieuwste nummer 'Whatever Comes For Me':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wil jij deze track van Dinand nog eens horen of een ander nummer van Kane? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie