Nieuws

Klaar voor? Are You Ready van Mason & The Masonettes uitgeroepen tot TopSong

foto: Mason & The Masonettes
  1. Nieuwschevron right
  2. Klaar voor? Are You Ready van Mason & The Masonettes uitgeroepen tot TopSong

Discoliefhebbers opgelet, want de NPO Radio 2 TopSong is komende week een funky feestje! Mason & The Masonettes zijn met Are You Ready extra vaak te horen op de zender.

DJ en producer Mason kennen we al van hits als Perfect (Exceeder), die in 2007 lange tijd in de internationale hitlijsten stond. Maar Iason Chronis, zoals de Amsterdammer eigenlijk heet, zat als jochie van zeven al in het koor van Kinderen voor Kinderen. Hij werkte samen met grootheden als Tiësto, Jocelyn Brown en de Jungle Brothers. Ook buiten de studio of de dj-booth doet Mason belangrijk werk, want hij is belangenbehartiger voor pop- en danceartiesten.

The Masonettes

Mason laat zich in de studio niet beperken door genres; zijn palet is gevuld met klodders van house, hiphop, funk en disco. Vooral dat laatste genre komt veelvuldig terug op zijn nieuwe single Are You Ready, waarin ook zijn nieuwe zangeressen The Masonettes zijn te horen. Ouderwetse disco in een fijn housejasje: laat die zomer maar komen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart Arens maakte de nieuwe TopSong bekend in zijn programma Aan De Slag. Mason laat weten dat hij "ontzettend blij" is met de TopSong. Hij vertelt ook hoe hij met de achtergrondzangeressen Motown en house vermengt:

Video niet beschikbaar

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Are You Ready ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie